• 4, Akti Kondyli str., Piraeus
  • team@nybble.gr
  • Office Hours: 9:00 – 17:00
faq

Πιο συχνές ερωτήσεις

Χρειάζεστε Βοήθεια;

Τι είναι το IT management;

Η διαχείριση πληροφορικής, γνωστή και ως διαχείριση τεχνολογίας πληροφοριών, είναι η διαδικασία επίβλεψης των δραστηριοτήτων μιας εταιρείας που βασίζεται σε πληροφοριακά συστήματα.

Τι προϊόντα μπορείτε να με προμηθεύσετε;

Εφοδιάζουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε προϊόντα των παρακάτω κατηγοριών: Servers, Desktop PCs - Notebooks – Laptops, Software, Περιφερειακά (Εκτυπωτές, Scanners, Φωτοαντιγραφικά), Επικοινωνίας (Routers, Switches, Τηλεφωνικά Κέντρα), Ειδικά Περιφερειακά (Mobile συσκευές), Φορολογικούς Μηχανισμούς

Μπορείτε να αναλάβετε το Site μου ή το eshop μου για υποστήριξη;

Στο πλαίσιο ενός συμβολαίου υποστήριξης, σας παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες που συνήθως απαιτούνται για την καλύτερη αξιοποίηση του site σας. Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες από τις εργασίες: Backups, τα οποία θα γίνονται ανά εβδομάδα και ανά μήνα σε ιδιόκτητο backup server στην Ιταλία. Με αυτό το τρόπο θα διασφαλίσουμε την πιο άμεση αποκατάσταση της ιστοσελίδας σας, σε κάποια απρόσμενη περίπτωση. Security, όπου θα ελέγχουμε την ασφάλεια της ιστοσελίδας σας. Με αυτό το τρόπο θα αποφεύγουμε ή θα εμποδίζουμε τυχόν επιθέσεις ή παραβιάσεις που ενδεχομένως να γίνονται. Updates, Πολλές φορές σε κάποιο update μπορεί να χαλάσει κάτι στην ιστοσελίδα σας, με αυτή την υπηρεσία βλέπουμε και αξιολογούμε εμείς τα updates που πρέπει να γίνουν και τα κάνουμε για εσάς. Μηνιαίος έλεγχος στο Google Search Console (Webmaster Tools), ώστε να βεβαιωνόμαστε ότι δεν υπάρχουν λάθη. (Εάν βρεθούν λάθη τα οποία είναι δυνατόν να επιλύσουμε, τότε θα τα διορθώσουμε). Image Optimization, θα φροντίζουμε οι εικόνες σας να είναι συμπιεσμένες κάθε φορά που ανεβάζουμε (εμείς ή εσείς) νέες ώστε η σελίδα σας να μην αργεί παραπάνω κατά τη διάρκεια της φόρτωσης στους επισκέπτες σας. Αυτό επίσης θα έχει και θετική επίπτωση στο SEO καθώς η Google ανεβάζει πιο πάνω στα αποτελέσματα τις σελίδες που έχουν καλή ταχύτητα φόρτωσης. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε οτιδήποτε μικρές αλλαγές μπορεί να χρειαστείτε για την σελίδα σας, καθώς και να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στην ιστοσελίδα σας.

Γιατί σας χρειάζομαι;

Αναλαμβάνουμε την καθημερινή εύρυθμη λειτουργία των υπολογιστικών συστημάτων σας, δίνοντας σε εσάς τον χρόνο να εστιάσετε σε σημαντικότερα ζητήματα της εταιρείας σας. Πολλοί από τους συνεργάτες μας με την πάροδο των πρώτων μηνών της συνεργασίας μας, παρατήρησαν αύξηση παραγωγικότητας και τζίρου καθώς δεν αναλωνόντουσαν σε τεχνικά προβλήματα.

Τι χρέωση έχετε;

Κάθε εκτίμηση κόστους είναι δωρεάν μετά το πρώτο μας ραντεβού. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και είμαστε στην διάθεσή σας να αναλύσουμε και να αναλάβουμε από τα πιο δύσκολα κομμάτια οργάνωσης έως τις καθημερινές πιο απλές λειτουργίες της επιχείρησής σας. Ένας σημαντικός δείκτης που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι το 90% των προβλημάτων που επιλύονται δεν ξανά ανοίγουν. Ο λόγος είναι ότι συμβαδίζουμε πάντα με τις βέλτιστες τεχνικές της εποχής και όσο αυτές αλλάζουν ή μετατρέπονται, εμείς παραμένουμε πάντα ενήμεροι.

Πως αναφέρω ένα πρόβλημα;

Για κάθε ένα email που μας στέλνετε στο support@nybble.gr ανοίγει ένα μοναδικό ticket δίνοντας στην ομάδα μας την δυνατότητα να επισπεύσει την διαδικασία επίλυσης του θέματος. Έτσι έχετε πάντα την ενημέρωση για την πορεία και την επίλυση του θέματος που μας στείλατε.